Технології HR-менеджменту в органах публічної влади - Реуцька, Олександра Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Теорія та розвиток публічної влади є важливими аспектами політичних систем у всьому світі. Публічна влада означає контроль, вплив та здатність приймати рішення у суспільстві, що виконується державою та її установами. Ця влада зазвичай заснована на законі та конституційних принципах, що гарантують демократію, права та свободи громадян. Розвиток публічної влади відбувається через реформи та зміни в політичній системі. Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне та практичне дослідження технології HR- менеджменту в органах публічної влади. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процеси, що впливають на HR-технології в публічній владі Предметом дослідження кваліфікаційної роботи є механізми застосування HR-технологій в публічній владі.
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; HR-технології у систему управління персоналом; департамент фінансів м. Київ; запровадження HR-технологій в оцінці діяльності державних службовців