Особливості формування та реалізації економічної дипломатії Французької Республіки у країнах Африки: стан та перспективи - Цепочко, Максим Юрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Мета та завдання дослідження – визначення економіко-дипломатичного співробітництва французької республіки в країнах Африки.
Керівник : Рєзніков Валерій Володимирович, доктор з державного управління, кандидат економічних наук, професор
Keywords: SOCIAL SCIENCES; теоретичні аспекти міжнародних економічних відносин та дипломатії; економічна дипломатія Французької Республіки; економіко-дипломатичне співробітництво Французької Республіки в країнах Африки; економічна дипломатія Франції в африканському регіоні