Повір'я та забобони в говірках Центральної Слобожанщини - Сердега, Р.Л. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2007)
В статье в этнолингвистическом плане рассматриваются поверья и суеверия жителей Центральной Слобожанщины. In article deals with in ethnolinguistic aspect the popular beliefs and superstitions of people Central Slobozhanshchyna.
Keywords: повір'я; забобони; говірки Центральної Слобожанщини; етнос; мова