Теоретико-множественная семантика одной системы "обыденной логики" - Калюжный, Владимир Николаевич; Калюжний, Володимир Миколайович (Москва : Издательство "Наука", ГРВЛ, 1987)
Побудовано формальну семантику для обчислення повсякденної логіки, побудованої Ю.І. Левіним.
Keywords: формальна семантика; MATHEMATICS; обчислення; предикат; модель