Педагогічні умови розвитку мовленнєвої культури обдарованих учнів - Манойло І.С.; Кравцова Л.О. (My University, 2010)
В статті розглядаються основні педагогічні засоби впливу на обдарованих учнів з метою розвитку їх мовленнєвої культури з погляду їх індивідуально-особистісних задатків і намірів. Основними умовами є здійснення продуктивного спілкування, виконання різних видів самостійної роботи, рольової гри.
Keywords: педагогіка