Відділ комплектування ЦНБ. 3 листопада 1979 року - Харківський університет, Центральна наукова бібліотека (Харків, 1979)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету