Механізми протидії дезінформаційним компаніям в органах публічної влади України: досвід воєнного часу - Агапов, Дмитро Олексійович; Ahapov, Dmytro Oleksiiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний інституційний аналіз механізмів протидії дезінформаційним компаніям в органах публічної влади України в умовах воєнного стану та розробка науково обґрунтованих практичних рекомендацій щодо їх стратегічної оптимізації.
Mechanisms for countering disinformation companies in public authorities of Ukraine: wartime experience
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; органи публічної влади; протидія дезінформації; досвід воєнного часу