Курсова робота : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю Е 2 «Екологія» [Електронне видання] - Ачасов, Андрій Борисович; Бурченко, Світлана Володимирівна; Гололобова, Олена Олександрівна; Карпов, Віталій Гнатович; Клєщ, Анастасія Анатоліївна; Кочанов, Едуард Олексійович; Крайнюков, Олексій Миколайович; Кривицька, Іветта Анатоліївна; Кулик, Михайло Ілліч; Максименко, Надія Василівна; Некос, Алла Наумівна; Ричак, Наталія Львівна; et al. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Курсові роботи міждисциплінарні є невід’ємною складовою освітньої підготовки бакалаврів спеціальності 101 Екологія. Вони мають на меті закріплення фахових компетентностей і програмних результатів з основних освітніх компонентів на кожному курсі. Методичні рекомендації містять основні вимоги до виконання кожного розділу курсової роботи та загальні вимоги до оформлення курсової як наукової праці, у т.ч. правила оформлення списку літературних джерел. Навчальне видання призначене для організації роботи студентів у закладах вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» першого (бакалаврського) освітнього рівня.

Interdisciplinary coursework is an integral part of the educational training of bachelors majoring in Ecology 101. They are aimed at consolidating professional competences and programme outcomes for the main educational components in each course. The methodological recommendations contain the basic requirements for each section of the term paper and the general requirements for the design of the term paper as a scientific work, including the rules for the list of references. The textbook is intended for organizing the work of students in higher education institutions in the specialty 101 «Ecology» of the first (bachelor's) educational level.
Coursework :methodological recommendations for advanced students of the first (bachelor's level) for the specialty E 2 «Ecology» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі.
Keywords: NATURAL SCIENCES; FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Landscape planning; LAW/JURISPRUDENCE; SOCIAL SCIENCES; геологія; геоморфологія; ґрунтознавство; метеорологія; кліматологія; гідрологія; біологія; екологія; ландшафтознавство; техноекологія; нормування; антропогенний вплив; екологічна безпека; моніторинг; заповідна справа; екологічне право; збалансоване природокористування; ризик; економіка; природокористування; оптимізація; geology; geomorphology; soil science; meteorology; climatology; hydrology; biology; ecology; landscape science; technoecology; regulation; anthropogenic impact; environmental safety; monitoring; environmental law; sustainable environmental management; risk; economics; nature management; optimisation; nature conservation