Професійна підготовка фахівців у галузі цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Векторна графіка» у закладах вищої освіти - Пахомов, Владислав Максимович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об'єктом дослідження є процес професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Векторна графіка» у закладах вищої освіти. Предметом дослідження є методика професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Векторна графіка» у закладах вищої освіти. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та частково перевірити методику професійної підготовки фахівців у галузі цифрових технологій для викладання освітнього модуля «Векторна графіка» у закладах вищої освіти. В результаті виконання дослідження розроблено лабораторні роботи для викладання освітнього модуля «Векторна графіка».

The object of the study is the process of professional training of specialists in the field of digital technologies for teaching the educational module "Vector Graphics" in higher education institutions. The subject of the study is the methodology of professional training of specialists in the field of digital technologies for teaching the educational module "Vector Graphics" in higher education institutions. The purpose of the study is to theoretically substantiate and partially verify the methodology for professional training of specialists in the field of digital technologies for teaching the educational module "Vector Graphics" in higher education institutions. As a result of the study, laboratory work was developed for teaching the educational module "Vector Graphics".
Professional training of specialists in the field of digital technologies for teaching the educational module "Vector Graphics" in higher education institutions
Керівник роботи: Залужна Галина Володимирівна, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; професійна підготовка; professional training; освітній модуль; educational module; векторна графіка; vector graphics; цифрові технології; digital technologies; методична розробка; methodological development