Особливості розвитку економічного потенціалу Харківського регіону та його складові - Телебєнєва, Є.Ю. (My University, 2014)
В роботі розглянуто особливості формування економічного потенціалу Харківського регіону. Визначені загальні положення щодо економічного потенціалу по районам Харківської області. Показана загальна структура складових компонентів економічного потенціалу. Побудована картосхема Харківського регіону, яка показує наявність економіного потенціалу по районам області. Обґрунтовано висновки щодо актуальності даного питання та подальших досліджень у майбутньому.
Збірник наукових праць «Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна: Геологія – Географія – Екологія». – Випуск № 1084. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2013.
Keywords: економічний потенціал; Харківський регіон; природні ресурси; трудові ресурси; інвестиційна компонента; інноваційна компонента