Методична організація навчання аудіювання іноземних студентів на заняттях з мови у вищому навчальному закладі - Чистякова, А.Б.; Чистякова, А.Б.; Chistyakova, A.B. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2009)
У статті розглядається обумовленість взаємозв’язку цілей, етапів і методичної організації системи вправ з формування навичок і розвитку умінь аудіювання на заняттях з мови впродовж усього періоду навчання іноземних студентів у вищому навчальному закладі.
Методическая организация обучения аудированию иностранных студентов на занятиях по языку в высшем учебном заведении
МETHODS OF TEACHING AUDING FOR FOREING STUDENTS AT THE LANGUAGE LESSONS AT HIGH SCHOOL
The intercommunication of the aims conditionality is examined in the article. The stages and methodical organization of the exercises system to form and develop auding abilities at language classes during the period of foreign students studies in the higher educational establishment are examined.
Keywords: auding; teaching purpose; teaching stage; system of exercises; аудирование; цель обучения; этап обучения; система упражнений; аудіювання; мета навчання; етап навчання; система вправ