Рекомендації з підвищення ефективності праці в організації - Кубарєва, Надія Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність теми зумовлена швидкісними змінами та конкурентністю у бізнесі в сучасному світі. Ефективне управління продуктивністю праці є ключовим фактором, що дозволяє організації досягати поставлених цілей та підвищувати конкурентоспроможність. Успішний менеджмент базується на декількох фундаментальних принципах, серед яких можна виділити наступні: чітко визначені цілі та стратегії; ефективне планування та організація; розвиток та мотивація персоналу; контроль та оцінка результатів; інновації та адаптація. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних аспектів і надання практичних рекомендацій з підвищення ефективності праці на підприємстві. Об’єктом дослідження є процес організації господарської діяльності транспортувального підприємства у напрямку підвищення ефективності праці. Предметом дослідження є система управління персоналом та практичні рекомендації підвищення ефективності праці на ТОВ «Нова Пошта».
Recommendations for improving work efficiency in the organization
Керівник наукової роботи: Бабич Світлана Миколаївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; ефективність праці; labor efficiency; економічні умови функціонування підприємства; economic conditions of the enterprise's operation; конкурентність; competitiveness; мотивація персоналу; staff motivation