XXV-летний юбилей врачебной, научной и общественной деятельности почетного члена и председателя Харьковского Медицинского Общества Е. П. Браунштейна - (:unkn) unknown (Харьков : Типография и Литография М. Зильберберг и С-вья, 1912)
Збірник містить: - Протокол публічного урочистого засідання Харківського Медичного Товариства 8-го грудня 1912 року; - Curriculum vitae Євсея Петровича Браунштейна; - Наукові праці та доповіді Є. П. Браунштейна [бібліографія]; - Промова Почесного члена Харківського Медичного Товариства Голови зборів Л. Л. Гіршмана; - Адреси: від Харківського Медичного Товариства, від Ради Жіночого медичного інституту Харківського Медичного Товариства, від Харківського Медичного Журналу та ін.; - Привітання від професорів та викладачів, від лікарів; - Промови та привітання на обіді на честь ювіляра; - Промова товариша голови медичного товариства д-ра М. М. Трофімова; - Промова доктора К. М. Гамалея; - Промова у відповідь Євсея Петровича Браунштейна
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::MEDICINE; Браунштейн Евсей Петрович (1864-1926); Харьковское Медицинское Общество; Императорский Харьковский университет; история Харьковского университета; Гиршман Леонард Леопольдович (1839-1921); Женский медицинский институт при Харьковском университете; Браунштейн Овсій Петрович (1864-1926); Харківське Медичне Товариство; Імператорський Харківський університет; історія Харківського університету; Гіршман Леонард Леопольдович (1839-1921); Жіночий медичний інститут при Харківському університеті