Академічне життя у спогадах студентів та професорів Харківського університету (1920–1930-ті рр.) - Красько, О. (Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна; історичний факультет, 2012)
У даній статті розглядається комплекс спогадів про Харківський університет 1920 – 1930-х рр., а саме повідомлення мемуаристів про академічне життя тогочасної студентської молоді, зокрема про викладацький склад, особливості навчального процесу та склад студентства.
Keywords: мемуари; Харківський університет; професорсько- викладацький склад; пролетаризація студентства