Проблеми та перспективи цифровізації промисловості - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : НДІ ПЗІР НАПрН України, 2019)
У цьому матеріалі ми звернемо вашу увагу на цифрову економіку як інноваційну динамічну економіку. Зупинимося на «цифрових» технологіях, які необхідні для росту ефективності української промисловості. Проаналізуємо проект розпорядження КМУ «Про схвалення Концепції розвитку цифрової економіки і суспільства України на 2018-2020 роки »від 17.01.2018 р № 67-р. У цьому матеріалі автор прийшов до висновку, що необхідно створення умов для цифрової трансформації промисловості в Україні через розробку системи фінансування ІКТ-досліджень та інновацій на конкурсній основі у співпраці з промисловістю і створення спільних дослідницьких програм по IТ-бізнесом в потенційних напрямках розвитку ІКТ.
Keywords: цифровізація