Міста України: стійкість до викликів соціально-економічних трансформацій - Мезенцев, К.В. (My University, 2014)
Головними викликами розвитку міських поселень України у пострадянський період є несприятливі зміни демографічної ситуації та економічні трансформації.
Регіон – 2013: стратегія оптимального розвитку: матеріали науково-практичної конференції з міжнародною участю (м. Харків, 7–8 листопада 2013 р. / Гол. ред. колегії В.С. Бакіров. – Х.: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2013
Keywords: міста України; соціально-економічні трансформації; демографічний виклик; економічний виклик