Удосконалення сучасних управлінських інструментів в бізнес-процесах - Малорошвило, Дмитро Владиславович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Актуальність дослідження обумовлена також потребою уніфікації та вдосконалення цифрових інструментів, які забезпечують швидкість та якість управлінських рішень. У контексті стрімкого розвитку технологій та зростання обсягів даних важливо розробити інструменти, які ефективно інтегруються у специфічні бізнес-процеси та відповідають сучасним потребам гнучкого управління. Мета магістерської роботи: розробити та обґрунтувати рекомендації щодо удосконалення сучасних управлінських інструментів у бізнес-процесах. Об’єктом дослідження є бізнес-процеси дизайн-відділу компанії Codebridge Technology, Inc. Предметом дослідження є методи, інструменти та технології удосконалення сучасних управлінських інструментів у бізнес-процесах.
Improving modern management tools in business processes
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес-процеси; business processes; цифрова трансформація; digital transformation; якість управлінських рішень; quality of management decisions; менеджмент; management