Розвиток економічної свободи у фінансовому секторі : монографія - Глущенко, Ольга Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2012)
У монографії досліджено теоретико-методологічні та практично прикладні проблеми розкриття змісту економічної свободи та форм її прояву в фінансовій сфері. Виявлено фактори, що обмежують відносини економічної свободи, та аргументовано необхідність обмеження віртуальної складової фінансової свободи.
Наукове видання
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; економічна свобода; фінансова свобода; віртуальна складова фінансової свободи; обмеження фінансової свободи