Македонське питання у 1878-1919 рр.: Навчальний посібник - Миколенко, Д.В. (Харківський національний університет, 2011)
У посібнику подано матеріал, який стосується македонського питання від його появи після Берлінського конгресу 1878 р. до завершення роботи Паризької мирної конференції, котра підбила підсумки Першої світової війни. Рекомендовані джерела та література, а також завдання для самоконтролю сприятимуть кращому засвоєнню матеріалу курсу та отриманню студентами глибоких знань.
Keywords: македонське питання; внутрішня македоно-одринська революційна організація; Берлінський конгрес; балканські війни 1912 - 1913 рр.