Третий список сочинений и изданий Измаила Ивановича Срезневского, имеющихся в продаже - (:unkn) unknown ([Санкт-Петербург : Типипография А. Якобсона], 1899)
Срезневський Ізмаїл Іванович (1812-1880) – видатний російський учений-філолог, професор Харківського (з 1842 р.) та Петербурзького (з 1847 р.) університетів. За дисертацію «Святилища та обряди язичницького богослужіння стародавніх слов'ян за свідченнями сучасним та переказами» (1846) Срезнєвський вперше в Росії отримав ступінь доктора слов'яно-російської філології. Наукова діяльність І. І. Срезневського була надзвичайно багатогранною. Він опублікував багато цінних праць з історії російської мови, російської діалектології, старослов'янської мови, історії давньої російської літератури, народної словесності, палеографії, археології, бібліографії, методики викладання мови. І. І. Срезневський вважається засновником школи петербурзьких славістів.
Третій список творів та видань Ізмаїла Івановича Срезневського, наявних у продажу
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics; Срезневский Измаил Иванович (1812-1880); профессор Харьковского университета; список трудов И. И. Срезневского; Срезневський Ізмаїл Іванович (1812-1880); професор Харківського університету; список праць І. І. Срезневського; Sreznevsky Izmail Ivanovich (1812-1880); Professor of Kharkov University; list of works of I. I. Sreznevsky