Формування соціально-орієнтованої стратегії підприємства - Калмикова, Кароліна Германівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В даний час участь українського бізнесу у світовому співтоваристві можлива лише за високого рівня соціально-економічного та суспільного розвитку. Багато в чому це досягається за допомогою вибудовування із заінтересованими сторонами довгострокових відносин, в основі яких закладено принципи СВБ. Метою даної роботи є розробка методичних підходів до формування соціально-орієнтованої стратегії підприємства. Об'єктом кваліфікаційної роботи бакалавра є соціально-орієнтоване підприємство. Предметом кваліфікаційної роботи бакалавра є підходи, методи формування та оцінки ефективності соціально-орієнтованої стратегії підприємства з метою підвищення його стійкості розвитку.
Formation of a socially-oriented enterprise strategy
Керівник наукової роботи: Заднєпровська Ганна Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджмента
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; менеджмент організацій; organization management; стратегія підприємства; enterprise strategy; соціально-економічна стратегія; socio-economic strategy