Кваліфікаційна робота магістра : методичні рекомендації до написання для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» [Електронний ресурс] - Попова, Надія Василівна; Болотна, Оксана Володимирівна; Козирєва, Олена Вадимівна; Бабич, Дмитро Володимирович; Кудінова, Марина Михайлівна; Popova, Nadiia; Bolotna, Oksana; Kozyrieva, Olena; Babych, Dmitriy; Kudinova, Marina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Навчальне видання підготовлено у відповідності до вимог освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності другого (магістерського) рівня вищої освіти. Методичні рекомендації щодо написання кваліфікаційної роботи магістра містять вступ, загальні положення, орієнтовну тематику, рекомендації щодо написання кваліфікаційної роботи, поради щодо рецензування, підготовки доповіді та захисту. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти всіх форм навчання, викладачів, які є керівниками кваліфікаційних робіт, а також членів екзаменаційних

The manual is prepared in accordance with the requirements of the educational and professional programme ‘Management of Foreign Economic Activity’ of the speciality Management of Foreign Economic Activity of the second (master's) level of higher education. The guidelines for writing a master's thesis contain an introduction, general provisions, indicative topics, recommendations for writing a master's thesis, tips for reviewing, preparing a report and defending. The guidelines are intended for higher education students of all forms of study, teachers who supervise qualification works, as well as members of examination committees.
Master's Qualification Work: Methodological Recommendations for Writing for Applicants for the Second (Master's) Level of Higher Education in the Specialty 073 «Management» of the educational program «Management of foreign economic activity» of the field of knowledge 07 «Management and administration» [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; кваліфікаційна робота магістра; другий (магістерський) рівень вищої освіти; менеджмент зовнішньоекономічної діяльності; рецензування та захист кваліфікаційної роботи магістра; рецензування; master's qualification work; second (master's) level of higher education; management of foreign economic activity; review and defence of master's qualification work; review