Планування заходів з підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства - Оргіш, Марина Борисівна; Orgish, Maryna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Роботу присвячено питанням планування заходів з підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства Досліджено суть та значення конкурентоспроможності в сучасних умовах господарювання. Розглянуто методику оцінювання рівня конкурентоспроможності. Надано коротку характеристику готельного підприємства «Рremier Palace Hotel». Проведено аналітичне дослідження ринкового середовища та аналіз конкурентів. Визначено рівень та оцінити конкурентоспроможність досліджуваного підприємства. Обґрунтовано перспективи розвитку готельного підприємства на основі SWOT-аналізу. Заплановано напрями удосконалення конкурентних та функціональних стратегій Premier Palace Hotel та розраховано економічну ефективність планових заходів.

The work is devoted to issues of planning measures to increase the competitiveness of the hotel enterprise. The essence and meaning of competitiveness in modern business conditions are studied. The method of assessing the level of competitiveness is considered. A brief description of the hotel enterprise "Rremier Palace Hotel" is given. An analytical study of the market environment and analysis of competitors was conducted. The level and competitiveness of the investigated enterprise was determined. The prospects for the development of a hotel enterprise based on a SWOT analysis are substantiated. Directions for improving the competitive and functional strategies of Premier Palace Hotel are planned and the economic efficiency of the planned measures is calculated.
Planning measures to increase the competitiveness of a hotel enterprise
Керівник: Писаревський Микола Ілліч, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; конкурентноспроможність готельного підприємства; Premier Palace Hotel Kyiv; заходи підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства; SWOT-аналіз