Удосконалення кадрової політики закладу охорони здоров’я (на прикладі КНП «Зміївська ЦРЛ») - Тесленко, Сергій Миколайович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наукова новизна дослідження: знайшли подальшого розвитку питання удосконалення кадрової політики закладу охорони здоров’я. Практичне значення полягає у тому, що розроблені рекомендації можуть бути впровадженні в діяльність КНП «Зміївська ЦРЛ».

Scientific novelty of the research: the issue of improving the personnel policy of the health care institution has been further developed. The practical significance lies in the fact that the developed recommendations can be implemented in the activities of the KNP "Zmiivska TsRL".
Improving the personnel policy of the health care institution (on the example of KNP "Zmiivska TsRL"
Керівник роботи: Петров Сергій Валерійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Навчально-наукового інституту «Українська інженерно-педагогічна академія»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; заклад охорони здоров’я; персонал; управління персоналом; кадрова політика; удосконалення; адаптація; мотивація; health care institution; staff; personnel management; personnel policy; improvement; adaptation; motivation