Постійна електростимуляція при брадіаритміях : методичні рекомендації для здобувачів вищої медичної освіти з дисципліни «Внутрішня медицина» [Електронне видання] - Яковлева, Лариса Миколаївна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Методичні рекомендації можуть бути використані для підготовки студентів, інтернів, лікарів з дисципліни «Внутрішня медицина», містять сучасні дані щодо визначення, класифікації, етіології та діагностики брадіаритмій, список рекомендованої літератури з основних розділів теми, а також тестові запитання.
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: MEDICINE; студенти; інтерни; лікарі; внутрішня медицина; ЕКС; ЕКГ; брадіаритмія; БНПГ; електрокардіостимуляція; електрокардіографічна крива; блокада ніжки пучка Гіса