Концепти комунікативної поведінки, вербалізовані німецькомовною максимою - Смоляна, Т.А. (ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2016)
Стаття у збірці тез доповідей XV наукової конференції з міжнародною участю «Каразінські читання: Людина. Мова. Комунікація: 2016-й рік – рік англійської мови».
Keywords: концепт; максима; поведінковий концепт; ознаковий концепт