Полвека в Университете : воспоминания физика-теоретика - Ульянов, Владимир Владимирович; Ульянов, Володимир Володимирович (Харьков : Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина, 2007)
Книга продовжує серію неформальних спогадів про життя у ХХ столітті, присвячену 200-річчю Харківського університету та фізичного факультету, а також 60-річчю кафедри теоретичної фізики. Це короткі нотатки зі “Спогадів фізика-теоретика” про життя випускника фізико-математичного факультету Харківського університету (друге видання присвячене 50-річчю нашого випуску, третє видання – електронне).
Півстоліття в Університеті : спогади фізика-теоретика
К 200-летию Харьковского университета
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Харьковский национальный университет имени В. Н. Каразина; выпуск физмата 1957 г.; Ульянов Владимир Владимирович (1934-2021); Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна; випуск фізмату 1957 р.; Ульянов Володимир Володимирович (1934-2021)