Україна – США : стаємо ближче - Донець, Вікторія Веніамінівна (Київ : ТОВ «НВП "Ідея"», 2005)
У квітні 2004 року в найстарішій університетській бібліотеці Харкова відчинив двері для користувачів інформаційний центр „Вікно в Америку”, один із наймолодших в Україні.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Library and information science; інформаційний центр "Вікно в Америку"; Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; посольство США; "Освіта"; вебліографія; інтернет-технології; обладнання; Харківський освітньо-консультаційний центрз питань освіти за кордоном "Освіта"