Наскрізна програма практики : методичні вказівки для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю D3 «Менеджмент» освітньо-професійних програм підготовки «Менеджмент організацій», «Бізнес- менеджмент», «Адміністративний менеджмент» [Електронний ресурс] - Дорошенко, Ганна Олександрівна; Бабич, Дмитро Володимирович; Бабич, Світлана Миколаївна; Жадан, Олександр Васильович; Крикун, Ольга Олександрівна; Калініченко, Людмила Леонідівна; Нескородєв, Семен Миколайович; Тернова, Ірина Анатоліївна; Тєшева, Лариса Василівна; Doroshenko, Hanna; Babych, Dmytro; Babych, Svetlana; et al. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Наскрізна програма практики складена для здобувачів вищої освіти спеціальності D3 «Менеджмент» освітньо-професійних програм підготовки «Менеджмент організацій», «Бізнес-менеджмент», «Адміністративний менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. Колективом авторів представлені методичні вказівки щодо змісту різних видів практик, складено орієнтований календарний графік проходження практик, вимоги щодо проведення та керівництва практиками, регламентування підготовки звітів, підбиття підсумків практик, методи контролю та оцінювання. Програма розрахована на здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, фахівців різних рівнів управління.

The cross-curricular practice program is designed for higher education applicants in the specialty D3 "Management" of the educational and professional training programs "Management of Organizations", "Business Management", "Administrative Management" of the second (master's) level of higher education. The team of authors presents methodological guidelines on the content of various types of practice, the approximate calendar schedule for practice, requirements for conducting and managing practice, regulation of report preparation, summarizing of practice, methods of control and evaluation. The program is designed for higher education applicants of the second (master's) level, specialists at various levels of management.
Cross-Curricular Practice Program : Methodological Quidelines for Applicants for the Second (Master's) Level of Higher Education in the Specialty D3 "Management" of the Educational and Professional Training Programs "Management of Organizations", "Business Management", "Administrative Management" [Electronic Resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; практика; програма наскрізна; менеджмент; магістри; practice; cross-curricular program; management; masters