Розвиток умінь самостійної діяльності в підручнику з мови навчання для іноземних студентів - Ушакова, Н.І.; Ушакова, Н.И.; Ushakova, N.I. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2010)
Основні етапи самостійної роботи інтерпретовано для завдань створення підручника з мови навчання для іноземних студентів. Запропоновано алгоритм побудови матеріалів для самостійної роботи, формування основних груп загальнонавчальних умінь.
Развитие умений самостоятельной деятельности в учебнике по языку обучения для иностранных студентов
The Development of Self-regulated Activity in the Second language Textbook for Foreign Students
The main stages of self-regulated training have been interpreted for the tasks of creation of the second language textbook for foreign students. Algorithm of self-regulated training material creation and developing the main groups of general educational skills is offered.
Keywords: self-regulated training; second language textbook; foreign students; general educational skills; самостоятельная работа; учебник по языку обучения; иностранные студенты; общеучебные умения; самостійна робота; підручник з мови навчання; іноземні студенти; загальнонавчальні вміння