Спір щодо поділу майна, яке чоловік та жінка набули під час проживання однією сім’єю без реєстрації шлюбу та придбали за спільні кошти - Розгон, Ольга Володимирівна (Харків : Фактор, 2020)
Майнові відносини становлять матеріальну основу відносин осіб, які проживають однією сім’єю, але не перебувають у шлюбі. Тому встановлення факту проживання однією сім’єю, правового режиму коштів, на які було набуто об’єкт права спільної сумісної власності подружжя, правового регулювання здійснення ними права спільної власності на зазначене майно має значення для належного захисту порушених прав одного із подружжя.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE