Єфросинія Хомівна Широкорад – професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна : біобібліографічний покажчик - Полякова, Юлиана Юрьевна; Глибицька, Світлана Борисівна; Карнаушенко, Галина Ниловна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2008)
Бібліографічний покажчик містить відомості про наукові та науково-методичні праці професора філологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Єфросинії Хомівни Широкорад. Це видання може бути корисним викладачам, студентам, а також усім, хто цікавиться історією російської мови.
(До 80-ліття з дня народження)
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Широкорад Єфросинія Хомівна (1928–2010); професор Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; Shyrokorad Efrosiniya Khomivna (1928–2010); professor of V. N. Karazin Kharkiv National University