Профільне навчання і шкільна географія. - Корнєєв, В.П. (My University, 2009)
Розкрито загальні методологічні засади географічного краєзнавства. Показано методологію проблеми і значення географічного краєзнавства на сучасному етапі розвитку географічної освіти. Розглянута історія географічного краєзнаства. Зазначено, що для України воно завжди було формою утвердження географічної науки.
Keywords: методологія; географічне краєзнавство; географічна освіта