Становлення та розвиток сучасної політичної системи Республіки Вірменія - Тазаян, Тигран Вааганович; Tazaian, T. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Кваліфікаційна робота присвячена комплексному аналізу еволюції політичної системи Республіки Вірменія в пострадянський період.

This bachelor’s thesis is devoted to a comprehensive analysis of the evolution of the Republic of Armenia’s political system during the post-Soviet period.
The Formation and Development of the Modern Political System of the Republic of Armenia
Керівник роботи : Комарова Тетяна Геннадіївна – доктор політичних наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; політична система; Вірменія; парламентаризм; інституційна трансформація; конфлікт; протест; Карабах; political system; Armenia; parliamentarism; institutional transformation; conflict; protest; Karabakh