Територіальна диференціація вікової структури населення як відображення економічного розвитку районів Харківської області - Нємець, Л.М.; Сегіда, К.Ю. (My University, 2010)
В статті розглянуто територіальні особливості вікової структури населення Харківської області. Представлено районування адміністративно-територіальних одиниць області за показниками вікової структури населення. Проведено аналіз отриманих результатів, виявлено взаємозв’язок вікової структури населення та економічного розвитку районів області.
Keywords: населення; економічний розвиток