Зовнішньоекономічна діяльність України - Григорова-Беренда, Л.І. (ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2011)
Видання "Зовнішньоекономічна діяльність України: Методичні рекомендації до семінарських та практичних занять, самостійної роботи студентів та виконання індивідуальних науково-дослідних завдань для студентів спеціальності міжнародні економічні відносини (ОКР спеціаліст) містить програму навчальної дисципліни, плани семінарських та практичних занять, методичні вказівки до самостійної роботи студентів, питання до підсумкового контролю, приблизну тематику та рекомендовану структуру контрольних робіт та інше.
Видання містить програму навчальної дисципліни, плани семінарських та практичних занять, методичні вказівки до самостійної роботи студентів, питання до підсумкового контролю, тематику та вимоги до змісту контрольгтх робіт, тощо
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність України; зовнішня торгівля України; інвестиційні зв'язки; трудова міграція; фінансові зв'язки; науково-дослідне завдання; семестрова контрольна робота; експортний потенціал; тематика контрольних робіт; міждержавна міграція; план семінарського заняття; співробітництво України