Модель системи навчання на мобільних пристроях - Мележик, Олександр Віталійович; Melezhyk, O. V. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Проблема, яка вирішується в кваліфікаційній роботі полягає в тому, щоб створити додаток, який дозволяє без перешкод навчатися на платформі Android та який є зручним у застосуванні як для вчителів, так і для студентів.

The problem that is solved in the qualification work is to create an application that allows you to study without obstacles on the Android platform and which is convenient to use for both teachers and students.
Керівник: Чуб Ольга Ігорівна, кандидат економічних наук, доцент закладу вищої освіти кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; Android; Java; Kotlin; мобільний пристрій; Android Studio; додаток; mobile device; application