Дослідження та удосконалення управління експортною діяльністю підприємства - Ананченко, Дар’я Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дипломної роботи полягає в теоретичному обґрунтуванні та розробці практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління експортною діяльністю аграрного підприємства на прикладі ТОВ «СІЕЙТІ». Об’єкт дослідження – процес управління експортною діяльністю аграрного підприємства в умовах глобалізації. У процесі дослідження застосовано такі методи: аналіз та синтез, SWOT-аналіз, метод порівняльного аналізу, статистичний, графічний, а також методи економіко-математичного моделювання.
Керівник: Тимохова Галина Борисівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; експортна діяльність; глобалізація; аграрне підприємство; зовнішньоекономічна діяльність; стратегія виходу на ринки; логістика; сертификация