Кваліфікаційна робота : методичні рекомендації до виконання - Григорова-Беренда, Л.І.; Казакова, Н.А.; Касьян, С.А.; Ханова, О.В.; Непрядкіна, Н.В. (My University, 2019)
Видання містить загальні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо структури кваліфікаційної роботи, змісту окремих розділів, оформлення роботи в цілому та її складових елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфікаційних робіт.
Видання містить загальні рекомендації до виконання кваліфікаційних робіт для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, а саме: вимоги та пояснення щодо структури кваліфікаційної роботи, змісту окремих розділів, оформлення роботи в цілому та її складових елементів, порядку рецензування роботи, допуску до захисту та захисту випускних кваліфікаційних робіт.
Keywords: кваліфікаційна робота; методичні рекомендації; зміст розділів; структура роботи; оформлення роботи; зразок оформлення; вимоги до оформлення; вступ; висновки кваліфікаційної роботи; бакалаврська робота; дипломна робота; список джерел; оформлення тексту; оформлення таблиць; оформлення графічних матеріалів; посилання на джерела; основна частина роботи; мета роботи; завдання кваліфікаційної роботи; допуск до захисту; попередній захист; запозичення