Основи соціолінгвістики : методичні вказівки та матеріали для організації самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання за спеціальністю В11 «Філологія» («Прикладна лінгвістика») [Електронний ресурс] - Крапива, Юлія Василівна; Krapyva, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки містять загальну характеристику навчальної дисципліни, плани лекційних занять, питання й завдання для самопідготовки студентів, список рекомендованої літератури й електронних ресурсів.

The guidelines contain a general description of the course, lecture plans, instructions and assignments for the student self-preparation, and a list of recommended reading material and resources on the Internet.
Basics of sociolinguistics: guidelines and materials for the organization of independent work of the full-time students of the first (bachelor's) level in the philology (Applied linguistics) specialty [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; соціолінгвістика; методичні вказівки; питання для обговорення; завдання для самопідготовки; рекомендована література; sociolinguistics; guidelines; points for discussion; assignments for the student self-preparation; recommended reading material