Міжнародний маркетинг організації в умовах євроінтеграції - Василенко, Аліна Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади міжнародного маркетингу в умовах глобалізації та євроінтеграції, а також обґрунтовано роль культурної адаптації й цифрових комунікацій у формуванні конкурентних переваг на ринках ЄС. Проведено аналіз світового та українського ІТ-ринку, оцінено маркетингову діяльність ТОВ «ГАРАНТ-ОЦІНКА» й визначено основні проблеми міжнародного маркетингу в умовах воєнних і макроекономічних викликів. Обґрунтовано напрями вдосконалення міжнародної маркетингової діяльності підприємства та оцінено ефективність запропонованих заходів, результати яких можуть бути використані в практичній діяльності ІТ-підприємств, орієнтованих на ринки Європейського Союзу.
Керівник: Глєбова Наталія Володимирівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; міжнародний маркетинг; євроінтеграція; маркетингова стратегія; ринок ЄС; цифрові комунікації; конкурентоспроможність; ІТ-послуги