Видавнича діяльність київського театру «Соловцов» на початку ХХ століття - Полякова, Юліана Юріївна (Харків: СГ НТМ «Новий курс», 2022)
Стаття присвячена видавничій діяльності дирекції київського театру «Соловцов». Проаналізовано видання серій «Искусство театра» та «Серия спектаклей-лекций». Досліджено спробу театру впливати на глядача за допомогою книг та лекцій перед виставами.
Keywords: Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Cultural heritage and cultural production; театр «Соловцов»; К. Марджанов; М. Попов; І. Дуван-Торцов; театральне життя; лекції; видавнича діяльність