Формування культури поведінки в молодших школярів у позаурочній діяльності - Венидиктова, Маргатита Ігорівна; Venedyktova, M. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження – теоретичне обґрунтувати, розробити та оцінити педагогічні умови та зміст позаурочної діяльності вчителя з формування культури поведінки молодших школярів.

Research objective – theoretical to prove, develop and estimate pedagogical conditions and content of extracurricular activities of the teacher of formation of culture of behavior of younger school students.
Formation of culture of behavior at younger school students in extracurricular activities
Керівник роботи : Бакатанова Вероніка Борисівна, к.пед.н., доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; культура поведінки; молодші школярі; позаурочна діяльність; педагогічні умови; змісту позаурочної діяльності вчителя; culture of behavior; younger school pupils; extracurricular activities; pedagogical conditions; content of extracurricular activities of the teacher