Ефективність контент-маркетингу на платформі Instagram: на прикладі фінансових установ - Гладченко, Анастасія Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Дипломна робота спрямована на оцінку ефективності контент-маркетингу в Instagram з метою привертанні уваги цільової аудиторії на прикладі профілів банків ПриватБанк та Монобанк.

The purpose of the work is the thesis aims to evaluate the effectiveness of content marketing on Instagram in attracting the attention of the target audience, using the profiles of PrivatBank and Monobank as examples.
Науковий керівник: Погарська Наталія Василівна, старший викладач кафедри прикладної соціології та соціальних комунікацій
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Media and communication studies; контент-маркетинг; соціальні мережі; банківський сектор; цільова аудиторія; content marketing; social media; banking sector; target audience