Культурно-естетичні особливості української літератури перших десятиліть XIX ст. (До проблеми становлення нового українського письменства) - Борзенко, О.І. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2005)
В статье исследуются культурно-эстетические особенности украинской литературы первых десятилетий XIX века. The peculiarities of the Ukrainian literature of the first decades of XIX century are studied in this article.
Keywords: українська література; українське письменство; емоціоналізм