Историческая ритмика: философско-методологический аспект - Шильман, Михаил Евгеньевич; Шильман, Михайло Євгенович (My University, 2005)
У дисертації аналізується історична ритміка як структурна складова історичної реальності, для чого фокусується особлива увага на всіх проявах ритмічності, які виявляються в процесах комунікації з історичним минулим, у процедурах отримання та впорядкування історичного знання, а також при репрезентації минулого в історичних текстах.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION