Фінанси підприємств : методичні рекомендації до виконання курсової роботи - Гнип, Наталія Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021)
Видання містить рекомендації щодо виконання курсової роботи, які складені відповідно до робочої програми навчальної дисципліни, загальні положення, 3 розділи, у яких подано опис структури курсової роботи, керівництва та захисту курсової роботи, оформлення курсової роботи та додатки.
Keywords: SOCIAL SCIENCES; LAW/JURISPRUDENCE; зміст; курсова робота; фінанси; підприємство; анотація; структура курсової роботи; титульний арку; рецензія; вступ; перший (теоретичний ) розділ; другий (аналітичний) розділ; третій (узагальнюючий, оптимізаційний) розділ; приклади бібліографічного опису використаних джерел інформації; рецензія; структурно-логічна схема взаємозв’язків у курсовій роботі; теоретичні знання; фінансове середовище; фінансове управління; фінансові відносини; цифровий матеріал