Особливості розвитку Чеської Республіки у складі ЄС - Кудинець, Анастасія Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є виявлення особливостей економічного розвитку Чеської Республіки у складі ЄС.
Керівник : Казакова Надія Артурівна, кандидат географічних наук, професор кафедри міжнародних економічних відносин
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; економічний розвиток Чеської Республіки; розширення складу ЄС; Чеська Республіка