Журнал «Нова хата» в контексті української культури 1920-30-х років - Колодяжна, Ольга Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи полягає у вивченні репрезентацій українських культурних ідентичностей у міжвоєнний період в розрізі текстів журналу «Нова Хата», а також за допомогою культурологічних методологій.
Керівник роботи : Петренко Дмитрій Володимирович, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри теорії культури і філософії науки
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; українська культура; «Нова хата», журнал; культурна ідентичність