Стратегічні напрямки управління розвитком потенціала організації - Барановська, Алла Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даного дослідження є розробка теоретичних засад і практичних інструментів стратегічного управління потенціалом підприємства. Об’єкт дослідження є процес стратегічного управління потенціалом підприємства. Предметом дослідження є теоретичні основи та практичні засади розробки напрямків удосконалення стратегічного управління розвитком потенціалу підприємства.
Strategic directions of managing the development of the organization's potential
Керівник наукової роботи: Бабич Дмитро Володимирович, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; бізнес процеси організації; business processes of the organization; стратегічне управління; strategic management; потенціал організації; potential of the organization; стратегія розвитку підприємства; enterprise development strategy